Ulrika Wakéus
Legitimerad sjukgymnast

Legitimerad sjukgymnast med vidareutbildning bl a inom neurologi, ortopedi, idrottmedicin, akupunktur och kroppskännedom.

Fascineras av kroppens och hjärnans samspel och vilka möjligheter som finns när behandling och träning blir mer specifik.

Trivs i vattnet, njuter av hav, natur, trädgårdsodling och djur av alla de slag, och har nu funnit vägen tillbaks till hästryggen.

Kari Huseth
Legitimerad sjukgymnast

Legitimerad sjukgymnast och manuell terapeut (OMT- steg3), också vidareutbildning inom reumatologi, neurologi, och idrottsmedicin.

Tycker att rörelse i alla former är människans största tillgång och vill som sjukgymnast inspirera var och en till att hitta sin möjlighet till rörelse.

Gillar hav och vildmark och drömmar om sin nästa maraton.

Sofia Wetter
Legitimerad fysioterapeut

Legitimerad fysioterapeut med en bakgrund som fotbollsspelare på amatörnivå. Numera springer hon istället runt i sanden på beachvolleybollplanen och jagar boll med händerna och har lagt fotbollskarriären på hyllan.

Sofia gillar fysisk aktivitet av alla dess och slag och gillar att variera mellan löpning i skogen, tunga gympass och yoga Hon har svårt att sitta still och har en kärlek till att vandra i naturen och se nya vackra platser tillsammans med sin hund.

Sofia brinner för mötet med människan och vill inspirera till att få människor att se kroppen som en helhet och ge verktyg för att använda den efter bästa förmåga.